Home Hírek Sport 2011.04.16. Kismotorfecskendő-szerelési bajnokságon vett részt csapatunk

BejelentkezésStatisztika

Tagok : 8
Tartalom : 205
Tartalom találatai : 757461

Látogatóink:

Oldalainkat 9 vendég böngészi
2011.04.16. Kismotorfecskendő-szerelési bajnokságon vett részt csapatunk PDF Nyomtatás E-mail
2011. április 24. vasárnap, 16:47

Szombaton került megrendezésre a Bregyó Közi Sportcentrumban az I. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság székesfehérvári fordulója. A versenyen több mint 20 tűzoltó csapat vett részt.

A rendezvényre az ország minden részéről, Zalaegerszegtől Debrecenig érkeztek versenyzők. A csapatok két kategóriában, retró és modern, mérhették össze tudásukat és ügyességüket.

A nyolc fordulós versenysorozat célja, hogy az  ország  mentő  tűzvédelmét  alkotó  szervezetek  csapatai  versenyszerű  keretek  között mérhessék  össze felkészültségüket egy  olyan versenyszámban, melynek hagyományai  a  hivatásos-, az  önkéntes-  és létesítményi  tűzoltóságok,  továbbá  az  önkéntes  tűzoltó  egyesületek  tekintetében  is azonosak. (cikk: Bisztricz Anett)

A technikai lehetőségeink miatt a retro kategóriában indult csapatunk, akik mondhatjuk derekasan helytálltak, hisz (40:05 mp) alig lecsúszva a dobogó legfelső fokáról a második helyezést érték el.

A csapat tagjai: Berzlánocvich László ; Vincze Balázs ; Bodorkós Róbert ; Berényi István, Bodorkós Balázs ; Kontics Sándor ; Jakab Péter

A versenysorozat állása itt tekinthető meg.